Megérkeztek az első képek Joe Locke első Marvel-univerzumos forgatásáról

Az Agatha: Coven of Chaos c. sorozatban lesz majd főszereplő.

A Marvel-univezum tovább bővül, jelenleg két olyan színészt szippant be, akik jelenleg aranykorukat élik. Az Agatha: Coven of Chaos c. Disney+ fejlesztésű sorozat, ami egyébként majd a már említett platformon is debütál, Joe Locke-val, Kathryn Hahn-nal, illetve Aubrey Plaza-val erősít majd. A színész a Fülig beléd zúgtam (Heartstopper) c. Netflix sorozatból, míg Plaza A Fehér Lótusz 2. évadában való alakítása miatt lehet ismerős, ami az HBO MAX-en érhető el itthon.

Joe maga osztotta meg egyébként az első képet a forgatás kezdetéről, mégpedig Instagram történetében, ahol a következőket írta hozzá:

Áááá, mi történik?”

A képen a háttérben egy sátrat láthatunk, előtérben pedig egy szék van, egy, a sorozathoz kapcsolódó logóval ellátva. A második adag képen pedig már azt látjuk, ahogy a csapat a New Jersey-ben található Westview plázában munkálkodik.

Egyébként azt pletykálják, hogy rövid ideig például Elizabeth Olsen (mint Wanda), illetve Evan Peters (mint Ralph/Pietro) is feltűnhet a sorozatban. A premierről és a cselekményről egyelőre semmi hír nincs sajnos, így csak reménykedni tudunk, hogy 2024 elején bemutatják majd a kész terméket.