Nagyszabású világkörüli turnéval ünnepelné 40 éves karrierjét Madonna

A hírek szerint még idén útnak indul a pop nagyasszonya.

Tavaly ünnepelte karrierjének 40. évfordulóját a pop koronázatlan királynője, Madonna, ugyanis a legelső kislemeze 1982-ben jelent meg, ennek örömére pedig a hírek szerint nagyszabású világkörüli turnéra indul. Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, több forrás, köztük a Billboard is megerősítette, hogy a koncertsorozatra még idén sor kerül, és a dallistán az énekesnő első, 1983-as albumától egészen a legutóbbi, 2019-es Madame X-ig helyet kapnak szerzemények. 

A turné során arénákban és stadionokban lép majd színpadra, a londoni O2 arénába például már több egymást követő koncertje is be van tervezve, és hatalmas show-val készül a rajongóinak.

Ez lesz a legnagyobb turné, amit valaha is csinált

– árulta el egy bennfentes a Billboardnak.

Valószínűleg a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni, ugyanis tegnap, január 15-én Madonna Instagram oldaláról eltűnt az összes eddigi bejegyzése, így már csak napok kérdése lehet, hogy megossza a hírt a nagyvilággal. 

40 éves karrierje során eddig 11 alkalommal indult turnéra a popikon, legutóbb 2019-ben, amikor is kisebb színházakban, intimebb körülmények között kápráztatta el a rajongóit. 2009-ben Magyarországra is ellátogatott, a legutóbbi arénás turnéjára pedig 2015-ben került sor.

Tavaly nyáron egyébként a karrierje évfordulója alkalmából egy válogatáslemezt dobott piacra az énekesnő Finally Enough Love: 50 Number Ones címmel, melyen az 50 Billboard listavezető dalának egy-egy remix változata kapott helyet.