Így vágott vissza Selena Gomez azoknak, akik a testalkata miatt kritizálják

Csak úgy sugárzik az önbizalom a sztár válaszából!

Selena Gomez egészen kiskora óta van a reflektorfényben, és a rengeteg rajongója mellett jópár utálkozót is begyűjtött az évek során. A kritikusai gyakran támadják a testalkata miatt, azonban az énekes-színésznő mindig a testpozitivitást hirdeti, legyen az egy TikTok videó, ahol leszögezi, hogy nem hajlandó behúzni a hasát, vagy egy őszinte vallomás arról, hogy a gyógyszerei miatt ingadozik a súlya – és ezzel semmi gondja nincsen.

Már párszor visszaszólt azoknak, akik a súlya miatt kritizálják őt, most pedig ismét visszavágott nekik. Selena az új évet egy nyaralással köszöntötte, melyről meg is osztott pár képet Instagramon, köztük egy olyat is, amin bikiniben pózol. Egy TikToker, Mara Angeliz készített róla egy videót, melyben elárulta, hogy ez a kedvenc képe a sztárról, azonban a komment szekciót elöntötték az utálkozók, akik egyebek mellett kövérnek nevezték.

A TikToker erre csinált még egy videót, melyben bevédte Selenát:

Kitettem egy videót arról, hogy Selena Gomez mennyire csodálatosan nézett ki szilveszterkor, erre az emberek komolyan undorító módon meg akarják szégyeníteni a teste miatt a kommentekben? Mennyire kell nyomorultnak lenni ahhoz, hogy mások súlyán és kinézetén csámcsogj a kommentekben? Nőjetek már fel

– mondta.

Selenához ez a videó jutott el, és egy hozzászólásban árulta el, hogy nem igazán tudja meghatni az utálkozók véleménye – a kommentből pedig csak úgy sugárzik az önbizalom!

Szeretlek, csajszi, de minden oké ? Szeretem a testemet ?

– írta.