Selena Gomez: nem érdekel a súlyom

Visszaszólt az őt kritizálóknak a sztár.

Selena Gomez egészen kiskora óta a reflektorfényben éli az életét, ez pedig sajnos azt is jelenti, hogy már kamaszként is rengeteg kritika érte a kinézete, a stílusa, vagy éppen a testalkata miatt. Az énekes-színésznő már régóta kiáll a testpozitivitás mellett, most pedig TikTokon szólt vissza azoknak, akik ezek miatt bántják őt.

Selena a történetében osztott meg egy videót, amiben leszögezte, hogy azt eszik, amit csak akar, mert abszolút nem érdekli a súlya, és különben is, az emberek mindig taláni fognak valamit, amibe beleköthetnek.

Próbálok vékony maradni, de elmentem a Jack in the Box-ba és ettem négy tacot, három tojásos tekercset, hagymakarikákat és egy csípős csirkés burgert

– kezdte.

De teljesen őszintén nem érdekel a súlyom, mert az emberek ígyis úgyis csámcsogni fognak rajta. Túl vékony vagy, túl kövér vagy, nem is megy rád az a ruha, blablabla! 

A sztár egy olyan igazsággal zárta a videót, amit mindannyian megfogadhatunk tőle:

Úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok. 

Selena egyébként hamarosan visszatér a tévéképernyőre az Only Murders in the Building című sikersorozata második évadában, ami idén júniusban érkezik.