Márciusban tér vissza új lemezzel Miley Cyrus

A lemez első kislemeze, a Flowers jövőhéten érkezik.

Miley Cyrus erősen kezdi az évet, ugyanis az év első napján már mi is arról cikkeztünk, hogy exe, Liam Hemsworth születésnapján érkezik új lemezének, az akkor még ismeretlen című korongnak első kislemeze, a Flowers, melynek promóciója erősen arra utal, hogy Miley egy felnőtt, független nő és képes magának virágokat venni, illetve étterembe is el tudja magát vinni, ha arról van szó, nem kell neki senki sem, aki megteszi ezt helyette.

Most pedig lerántotta a leplet a lemezről is, amit ilyen szépen kezd felépíteni: az Endless Summer Vacation 2023. március 10-én, azaz alig 2 hónap múlva érkezik és már most elérhető néhány bakelit és CD is, mint előrendelés.

Az énekesnő egy előzetessel is megáldotta rajongóit, melyből egyre jobban tudunk következtetni a korong hangzásvilágára, illetve vizuális megjelenéseire is. A korongot Los Angelesben vették fel, és Kid Harpoon (As It Was, Fine Line (lemez) – Harry Styles, Wonder (lemez) – Shawn Mendes, , Greg Kurstin (Harry Styles, Ellie Goulding, Halsey, Sia, Lady Gaga) , Mike WiLL Made-It (We Can’t Stop – Miley) és Tyler Johnson voltak a felelős producerek. A sajtóanyag szerint ez az énekesnő szerelmeslevele Los Angeleshez, illetve azt az erőt tükrözi, amit a fizikális és mentális jóllétében talált meg.

A korong borítójáért és a lemez fotósorozatáért Brianna Capozzi volt a felelős és külön kiemelik, hogy vizuális effektek és Photoshop nélkül készítették a borítót, ami egyébként Madonna előtt tiszteleg.