Elindult a jegyárusítás Billie Eilish koncertfilmjére a hazai mozikba

A vetítés január 27-én lesz.

Mint ahogy már beszámoltunk róla, január végén egy estére beköltözik a mozikba Billie Eilish a Happier Than Ever turnéjának londoni show-ját bemutató koncertfilmmel, melyet a hazai mozik is műsorra tűznek. A vetítés január 27-én lesz, most pedig a jegyértékesítés is elindult rá – a jegyeket 5000 forintért lehet beszerezni ide kattintva.

Országszerte a Cinema City mozikban lesz látható a Billie Eilish Live at the O2 (Extended Cut) című alkotás többek között Budapesten, Székesfehérváron, Szegeden, Pécsett, Miskolcon, Sopronban, vagy éppen Zalaegerszegen is.

Mindig is szerettem volna egy zenés filmet készíteni, ami átadja az élő koncertjeim energiáját. Az elmúlt 16 hónap nagyon különleges volt számomra, mert újra turnézhattam, élőben ott lehettem azzal a sok csodálatos emberrel együtt. Ez a film egy vizuális élmény, ezzel ünnepeljük a turnét és mindenkit, aki eljött és megnézett. Ezzel mondok köszönetet nektek

– nyilatkozta az énekesnő.

A filmet Sam Wrench rendezte, aki a fellépést 20 széles látószögű kamerával vette fel. A játékidő nettó 95 perc, melybe 27 dal fért bele: felsorakoznak Billie legnagyobb slágerei a karrierje kezdetétől egészen a legutóbbi albumáig, így többek között a Happier Than Ever, a Bellyache, az Everything I Wanted, vagy éppen a Bad Guy is.