Egy estére beköltözik a mozikba Billie Eilish

Érkezik az énekesnő 95 perces koncertfilmje.

Január 27-én, egyetlen estére világszerte beköltözik a mozikba Billie Eilish új koncertfilmjével, melyet a Happier Than Ever turné londoni állomásán rögzítettek. A Billie Eilish: Live at the O2 – Extended Cut egy bővített kiadása annak a koncertnek, melynek egy része már elérhető az Apple Music-on, és melyet idén több százezer rajongó élhetett át élőben.

A film 4k-ban, Dolby Atmos hanggal érkezik, már ahol elérhető ez az újítás. A jegyek december 21-től lesznek elérhetőek a BillieAtTheO2.com oldalon, arról azonban egyelőre nincs információnk, hogy Magyarországon mely mozik veszik fel kínálatukba az anyagot.

Mindig is szerettem volna egy zenés filmet készíteni, ami átadja az élő koncertjeim energiáját. Az elmúlt 16 hónap nagyon különleges volt számomra, mert újra turnézhattam, élőben ott lehettem azzal a sok csodálatos emberrel együtt. Ez a film egy vizuális élmény, ezzel ünnepeljük a turnét és mindenkit, aki eljött és megnézett. Ezzel mondok köszönetet nektek

– nyilatkozta az énekesnő.

A filmet egyébként Sam Wrench rendezte, aki a fellépést 20 széles látószögű kamerával vette fel. A játékidő nettó 95 perc, melybe így 27 dal fért bele, természetesen az énekesnő legnagyobb slágereivel egyetemben, mint a bad guy, a bury a friend, a Happier Than Ever vagy éppen az everything i wanted.