Egyetlen plakátot rakott ki új albumáról Lana Del Rey, de azt az exe városában

Visszavág az exének az énekesnő.

Jövő márciusban érkezik Lana Del Rey kilencedik albuma, mely az igencsak hosszú Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd címet kapta. Bár a megjelenésig még majdnem három hónapot kell várni, az énekesnő már elkezdte reklámozni a korongot, és úgy tűnik, ez a reklám kifejezetten egy embernek szól.

Lana ugyanis egyetlen egy reklámplakátot helyeztetett el az egész világon, azt viszont az exe szülővárosában, Tulsában. Instagram oldalán osztott meg egy szelfit az óriásplakáttal, a leírásban pedig ezt írta:

Csak egy van belőle
és az Tulsában
☠️

Az énekesnő azóta törölte a poszt leírását, a képet azonban fent hagyta, ahogy a kommentet is, amit írt hozzá, melyben az áll:

Ez személyes.

A szóban forgó ex egyébként Sean Larkin, akivel 2019. és 2020. között alkotott egy párt az énekesnő. A rendőrként dolgozó férfi elmondása szerint a szakításuk után is barátok maradtak, azonban Lana mostani akciója nem erről árulkodik, ahogy a nemrég a W magazinnak adott interjúja sem, melyben arról mesélt, mi inspirálta az új albumát:

A Honeymoon tele volt színekkel, de a mostani zenémben ennek nyoma sincs. Sokkal inkább azt fejezi ki, hogy mérges vagyok.

A Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd jövő március 10-én kerül a boltok polcaira, a címadó dal pedig már meg is jelent róla.