Jason Derulo szerint ő változtatta meg a TikTokot örökre

Az énekes dicsérő szavakkal illette, öhm, saját magát.

Az biztos, hogy kevés előadó fedezte fel és használta ki olyan korán a TikTok által nyújtott új lehetőségeket, mint Jason Derulo, és ezzel ő maga is tisztában van. Az idén hazánkat is megjárt énekes csaknem 57 millió követőt tudhat magáénak a platformon, és többek között az egyik legnagyobb slágerét, a Savage Love-ot is a TikToknak köszönheti – most pedig egyenesen azt állítja, hogy ő változtatta meg az alkalmazást örökre.

A Kick Game-nek adott interjújában árulta el, hogy az unokaöccsei és az unokahúgai mutatták meg neki először az appot, ami akkoriban még musica.ly néven futott, és már akkor meglátta benne a fantáziát, azonban csak a koronavírus járvány ideje alatt kezdte el igazán felfedezni és kihasználni azt.

A kezdetekben csak egy táncos alkalmazás volt. Azt gondoltam, nem tudom, ez működni fog-e így, hiszen nem mindenki szeret táncolni, ezért úgy voltam vele, hogy elkezdek mást posztolni, és behozok új dolgokat. Miattam lett a TikTok olyan, amilyen most

– kezdte.

Természetesen ez azért még neki sem ment egyik pillanatról a másikra. Elmondása szerint először csak képeket posztolt magáról, amik senkit sem érdekeltek, majd történetmesélős videókat osztott meg, több-kevesebb sikerrel, míg végül a vicces, szórakoztató tartalmaknál kötött ki. Úgy gondolja, ezzel egy más oldalát mutatta meg, ezért is tetszett annyira az embereknek, és ezzel utat mutatott a többi TikToker számára is.

Ez volt az a pillanat, amikor a TikTok királya lettem, és örökre megváltoztattam azt. És a TikTok a mai napig fizet nekem ezért.

Jason még két éve nyilatkozott arról, hogy mennyit kaszál egy TikTok videóval. Bár pontos összeget nem szeretett volna mondani, hiszen úgy gondolta, gáz lenne ezzel flexelni, annyit elárult, hogy többet, mint amennyit pletykálnak. És hogy mennyit pletykáltak akkoriban? Nem kevesebb, mint 75 ezer dollárt, vagyis átszámolva több, mint 28 millió forintot. Nem semmi!

Azt pedig mindenki eldöntheti magának, hogy tényleg akkora hatással volt-e az énekes a TikTok népszerűségére, mint ahogy ő az gondolja.