Jön a H&M saját Wednesday kollekciója

TikTokon jelentette be a cég a hírt.

A napokban kapta fel a sajtó a H&M fast-fashion márkára a fejét, ugyanis a nem is olyan régen a Sziget Fesztivált is megjárt Justin Bieber posztolt róluk Instagram történetében, ahol azt állította, jogtalanul árulják merch termékeit – a termékekről hiába állították először, hogy a törvényeknek megfelelően jártak el, és megfizették a jogdíjakat, mégis visszahívták a kollekciót és a hazai üzletekben/webshopon sem kaphatóak már.

Most pedig a Dua Lipa, BLACKPINK, Selena Gomez vagy Ariana Grande termékek mellé, valószínűleg nagyon limitált időre bekerülnek a Netflix Wednesday c. sorozat által inspirált termékek – a sorozat annyi rekordot döntött meg és állított fel, hogy már mi sem tudjuk követni.

A bejelentő videóban 2 darabról fedik le a leplet, melyek biztosan a kollekció részei lesznek: az első, egy fekete mellénynek tűnik, melyen a Wednesday felirat látható, míg a második egy oversized pulóver, melyen a főszereplő karakter rajzolt arca, valamint a „no hug zone”, vagyis ölelésmentes zóna szócskák jelennek meg.

@hm WWWW. What would Wednesday wear? Coming soon. #HM #fashiontiktok #wednesday #fashioninspo ♬ original sound – H&M

A kollekció indulásáról és a részletekről bővebb információt hamarosan közöl a fast-fashion márka, ugyanis néhány kommentre válaszolva a posztnál csak annyit írtak, hogy még nincs pontos dátum az indulásra – meglepődnénk, ha 2023-ra tolódna egyébként.