Keményen odaszólt Justin Bieber a H&M-nek: ne vegyétek meg a ruháikat!

Kiakadt az énekes a ruhaüzletre.

Már megszokhattuk, hogy a H&M-ben időnként találhatunk kedvenceink nevével és képével ellátott termékeket, hiszen az utóbbi évek során Ariana Grande, Selena Gomez, Dua Lipa, Blackpink, vagy éppen Billie Eilish merch-öket is vásárolhattunk náluk. Mi több, már korábban is árultak Justin Bieberes kollekciót, most azonban egy újabb ilyet dobtak piacra, ami kiverte az énekesnél a biztosítékot.

Az idén Magyarországot is megjárt Justin Instagram oldalán fakadt ki a ruhaüzletre, hiszen elmondása szerint nem engedélyezte az új darabokat, amiket nem mellesleg szarnak is tart.

Egyik merch kollekciót sem hagytam jóvá, amit a H&M-ben árulnak. Ezt mind az engedélyem és a jóváhagyásom nélkül csinálják. Én a helyetekben nem veneném meg. A H&M merch, amit rólam csináltak, szar, és nem is engedélyeztem. Ne vegyétek meg

– írta.

A szóban forgó, friss kollekciót a Justice World Tour ihlette, és pólókat, pulcsikat, vászontáskát, illetve telefondíszt is találhatunk a darabjai között. A termékeket hazánkban is árusították, egészen tegnap éjjelig – cikkünk írásakor (kedd éjjel, 2:40) még elérhetőek voltak a termékek, viszont a posztolás (kedd délelőtt, 11:47) idejekor már nem jelentek meg a keresőszavakra a ruhadarabok. A darabok jelenleg „nincs készleten” státuszba kerültek, ugyanis egy kis kutakodás után könnyen el tudjuk őket érni, közvetlen linkekkel.

A H&M egyébként egy közleményeben reagált Justin posztjára, melyben azt írták, mindent szabályszerűen csináltak:

Mint ahogy az összes többi licencelt termékénél és partneri együttműködésénél, a H&M most is a megfelelő jóváhagyási procedúrákat követte.