Liam Payne: nem hagytam el a házam 3 hónapig

Arra kéri a rajongóit és a One Direction követőket, hogy bocsássanak meg viselkedéséért.

Úgy tűnik, Liam Payne megbánta, amit Logan Paul műsorában mondott. Napokkal az adás után az egész internet azon csámcsogott, hogy mennyire tiszteletlen volt Liam a YouTuber podcastjában.

Röviden tömören az énekes Yolanda Handid és Zayn interakciójából csinált viccet, majd arról nagyzolt, hogy milyen bunyókba keveredett volt bandatársaival – a rajongókból pedig nagyon negatív érzelmeket váltott ki. Logan egyébként végig itallal látta el a Payne-t, aki beszélt Justin Bieberről, a One Directionről és ex feleségéről, Cherylről is.

Még december 10-én, két nappal ezelőtt Instagrammon osztotta meg gondolatait az esettel kapcsolatban – érzékelte, hogy nem igazán áll fényesen a szénája. Igaz, ez alkalommal is inkább egy kicsit gúnyos stílust vett fel.

Alig várom, hogy engem hibáztassanak és tiltsanak le az emberek, ha Anglia veszít.

Majd pedig, amikor tényleg veszített az ország a meccsen, a következőt írta ki:

Köszönöm, igazán értékelem, amikor ellen fordultatok srácok, akkor egy nagyon sötét korszakomat éltem át. Nem hagytam el a házat 3 hónapig. Tudjátok, hogy sajnálom az egészet. Imádom a fiúkat. Nem tudom mi ütött belém azon kívül, hogy velem volt a probléma és másokon vezettem le a feszültségem.

Soha nem volt ilyen nehéz teher rajtam, de örülök, hogy már nincs. Csak remélni tudom, hogy megbocsátotok idővel, mert elég sok mindenen mentünk keresztül – de a viccek jók, toljátok csak.

Egyébként nem is olyan régen a 2023-ban Budapestre érkező Louis Tomlinson maga védte meg Liam-et Zach Sang műsorában:

Annyit mondok csak, hogy Logan Paul pontosan tudta mit csinál és hogy húzogatja az oroszlán bajszát.