Marie Claire

Szakított Zayn és Gigi Hadid – Zayn összebalhézott Gigi édesanyjával

Áll a bál a Malik-Hadid családban.

Kicsit több, mint egy éve, hogy megszületett Zayn és Gigi Hadid gyermeke, Khai, azonban a felhőtlen családi idill sajnos nem tartott sokáig. Mi több, elég durván áll a bál a felek között, ugyanis az énekes és a volt anyósa összebalhéztak a múlt héten, most pedig már arról érkezett hír, hogy külön utakon folytatják Gigivel. De mi is történt pontosan?

Az egész ott kezdődött, hogy egy Gigi édesanyjához, Yolanda Hadidhoz közel álló forrás kiszivárogtatta a sajtónak, hogy a múlt héten Zayn összebalhézott a nővel, mikor ő Gigi távollétében, bejelentés nélkül beállított hozzájuk. A forrás szerint a dolog odáig fajult, hogy az énekes megütötte a volt anyósát, ami miatt ő feljelentést tervez tenni. A TMZ viszont utána járt a dolognak, és kiderítették, hogy eddig ezt nem tette meg annak ellenére, hogy az eset múlt héten történt.

Szinte egyből azután, hogy a sajtóban megjelent a hír, Zayn egy közleményt adott ki a közösségi oldalain (ez azóta az Instagramjáról eltűnt, Twitteren viszont még elérhető) melyben hangsúlyozta, hogy ami történt, az egy családi ügy, amit ő szeretett volna nem a nyilvánosság előtt megoldalni. Ennek fényében úgy döntött, nem is próbálja meg tagadni Yolanda vádjait, főleg a kislánya, Khai érdekében.

Mint tudjátok, én egy nagyon privát ember vagyok, ezért a lányomnak is szeretnék egy biztonságos magánszférát teremteni, amiben felnőhet. Egy olyan helyet, ahol a privát, családi ügyek nincsenek kiteregetve az egész világnak, hogy mindenki azokon csámcsogjon. Annak érdekében, hogy ezt biztosíthassam neki, úgy döntöttem, nem szállok szembe azokkal a vádakkal, amik a párom egyik családtagjával való vitámból erednek, aki a párom távollétében behatolt az otthonunkba hetekkel ezelőtt. Ez egy családi ügy volt, és még mindig annak kéne lennie, de most úgy tűnik, széthúzás van, és az erőfeszítéseim ellenére, hogy ismét egy békés családi környezetben éljünk, amiben úgy nevelhetjük közösen a lányunkat, ahogy azt ő megérdemli, az ügy ki lett szivárogatatva a sajtónak. Ettől függetlenül bizakodó vagyok, hogy begyógyulnak az összes fél sebei, amiket a kemény szavak okoztak, és ami még fontosabb, hogy továbbra is azt tartom szem előtt, hogy Khai-t védjem, és olyan magánszférát biztosítsak neki, amilyet megérdemel

– írta.

A közlemény után azonban nem sokkal az egyik legnagyobb bulvároldal, a TMZ is beszámolt az esetről, azzal kiegészítve, hogy Yolanda perelni akar, ezért Zayn egy külön közleményt adott ki nekik, melyben már egyenesen tagadta a vádakat.

Határozottan tagadom, hogy megütöttem volna Yolanda Hadidot. A lányom védelme érdekében nem osztok meg több részletet az esetről, és remélem, Yolanda visszavonja a hamis állításait, és ő is azon dolgozik majd, hogy privát módon oldjuk meg ezt a családi ügyet

– mondta Zayn.

Itt még azonban nincs vége a történetnek, ugyanis nem sokkal azután, hogy az egész balhéra fény derült, elsőként a People magazinnak erősítették meg a családhoz közeli források, hogy Zayn és Gigi szakítottak. Erre egyébként maga az énekes is utalt az első közleményében, melyben a “co-parenting” szót használta, amit akkor szoktak, ha úgy nevelnek egy gyermeket, hogy a szülők elváltak vagy külön élnek.

A család egyik barátja ezt nyilatkozta a magazinnak:

Jelenleg Zayn és Gigi nincsenek együtt, de mindketten nagyon jó szülők, és közösen nevelik a gyereküket.

Hozzátette, hogy Gigi édesanyja, Yolanda mindentől megpróbálja óvni a lányát, így a Zaynnel való konfliktusa lehetséges, hogy innen származott.

A modell egyik szóvivője is megszólalt az esettel kapcsolatban, aki annyit mondott:

Gigi jelenleg kizárólag Khai érdekeit tartja szem előtt.

A TMZ értesülései szerint a szakításuk nem most történt, hanem már több, mint egy hónapja.

Reméljük, minden érintett fél jól van, és sikerül békésen megoldaniuk a családon belüli konfliktusaikat.