Titkos házasságától menekül Bella Poarch

A közösségi média influenszer és énekesnő eddig sosem árulta el, hogy párja lenne.

Úgy tűnik, hiába az egyik legnézettebb TikToker Bella Poarch, valahogy mégis sikerült a 92 milliós követőtábora elől elrejtenie egy-két olyan dolgot, ami elég meghatározó egy ember életében – például azt, hogy 4 éve férjnél van… vagyis volt, eddig.

Az énekesnő, aki egyébként 2022 egyik legizgalmasabb középlemezét villantotta Dolls címen, most válókeresetet adott be. A TMZ olyan papírokhoz jutott, melyekben Denarie Poarch, vagyis maga Bella Los Angelesben adta be a kérelmet, mellyel megszűntetheti házasságát Tyler Poarch-al, akivel közel 4 éven keresztül voltak házasok. Ha mégis volt a múltban néhány közös momentumuk, Poarch már rég megszabadult tőlük.

Érdekesség, hogy egyik képén sem látni jeggyűrűjét, illetve párjával sem találni közös képeket a felületein. Az indoklása nem más, mint összeegyeztethetelen nézeteltérések, mely nem túl beszédes. A papírban arra is kitérnek, hogy a párnak nem voltak gyermekeik és egyik fél sem igényel pénzbeli juttatást a másiktól, csak csendesen elengedik egymás kezét.