Gyilkos babákkal tér vissza Bella Poarch

Az Eufória színésznője és Madison Beer is szerepel a videóban.

Hamarosan érkezik a globális szupersztár, Bella Poarch nagyon várt debütáló EP-je Dolls címmel, melyen a 405 milliós YouTube-megtekintést bezsebelő Build A Bitch, valamint a Sub Urbannal közös 110 milliós nézettségű Inferno is helyet foglal. A nagy bejelentéssel egy időben Bella bemutatja a lemez címadóját, a Dolls-t, egy epikus videóklip kíséretében.

A Fülöp-szigetekről származó, amerikai énekes/dalszerző egy ideig a hadseregben szolgált, de szerencsére ráébredt, hogy igazi zenei őstehetség, aki iránt hosszú ideje éhezett a popipar. 2021. elején Bella kiadta debütáló számát, a Build A Bitch-et – a megjelenéskor a dal klipje az első helyre került a globális YouTube-videók slágerlistáján, ami új előadók körében a valaha volt legnagyobb debütálás lett, majd az Inferno is dicséretre méltó fogadtatásban részesült. 

Dolls az önmegvalósításról és az önbizalomról szól. Ez a Build A Bitch című zeném folytatása, de önmagában is kitűnik azzal, hogy gyengéd, de heves, gyönyörű, de végzetes. Nagyon fontos, hogy segítsünk egymásnak, miközben nem hagyjuk, hogy valaki gyengének vagy értéktelennek érezze magát.

A hat dalt tartalmazó Dolls Bella első hosszabb lélegzetű munkája, amin több, mint egy éve dolgozik gyakori együttműködője, Sub Urban közreműködésével.