Szívszorító dallal tért vissza Selena Gomez

Szeretné, ha eljutna azokhoz a dal, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Selena Gomez első dokumentumfilmje a holnapi naptól lesz elérhető hazánkban az Apple TV+ kínálatában, ennek előfutáraként pedig bemutatta legújabb kislemezét is, mely ugyanazt a címet kapta, mint az életét bemutató film – megérkezett a My Mind & Me.

A filmről egyébként már korábban beszámoltunk, és megtudtuk, hogy az énekesnő elmúlt 6 évét fogja felölelni és elmesélni nyersen és kendőzetlenül és főként az énekes- színésznő mentális egészségére fókuszál majd. 2016-ban kapcsolódunk majd be a történetbe, amikoris rövidre kellett fognia Revival c. lemezét támogató turnéját bipoláris zavara miatt.

A Vulture-nek mesélt egy kicsit arról, hogyan jött össze a most megjelent kislemeze:

Teljesen természetesen készült. Beengedtem az embereket az életembe a naplómon keresztül, nagyon jól ismernek a producerek, akik a dalt készítették velem – nagyon régóta dolgozunk együtt. Emlékszem, hogy amikor először beszéltem erről, nagyon féltem, mit fognak gondolni rólam.

Majd azzal folytatta, hogy nagyon hálás, hogy segíthet embereken és reméli, megtalálja azokat, akiknek szüksége van a dalra.

De a My Mind & Me, a refrén megvolt és nagyon megmozgatott belülről. Ezek az emberek megfogták a történetmet és egy sokkal monumentálisabb dolgot kreáltak belőle. Nagyon hálás voltam és vagyok – még mindig ezt mondogatom, de tényleg az vagyok. Hihetetlen érzés belegondolni, hogy megjelenik és megtalálhat olyan embereket, akik hasonló dolgokon mennek keresztül.

Egyelőre nem tudni, hogy a dal felkerül-e Gomez új lemezére, ami egyébként nagyon szépen épül jelenleg is, ugyanis a napokban elárulta, hogy szíve szerint csak megfogná és kiszivárogtatná az egészet, annyira izgatott miatta és hogy hogyan fogadják majd rajongói az új korszakot és a változatos hangzásvilágot.

Több éve dolgozunk már ezen az új lemezen, mert szeretném, ha a zenémmel is felnőnék. Mindig izgulok, hogy mi fog történni, ha megjelenik a zeném, szóval szeretném, ha azt mutatná be, ahol tényleg vagyok jelenleg. Nagyon sok izgi dolog is van rajta egyébként, szóval nagyon szívesen kiszivárogtatnám, ha őszinte akarok lenni. Tudom, nem kéne. De nagyon várom. Frissítő és szórakoztató lesz.

Könnyen lehet, hogy ezek után 2023-ban Selenától is egy vadonatúj korongot kaphatunk majd, de egyelőre élvezzük, hogy egy kis betekintést enged életébe.