Selena csak légy önmagad: itt az első előzetes Selena Gomez dokumentumfilmjéhez

Nyers, őszinte, intim: ez Selena Gomez dokumentumfilmje.

Selena Gomezt az elmúlt időszakban több alkotásban is láthattuk a képernyőn, hiszen már hazánkban is elérhető a Disney+-on a Gyilkos a házban című sorozata, az HBO Max-en pedig a Selena + Séf című főzőműsorban láthatjuk, most azonban a színfalak mögé kalauzol el minket. Érkezik ugyanis az énekes-színésznő első dokumentumfilmje, mely a Selena Gomez: My Mind & Me címet kapta, és Billie Eilish 2021-es dokujához hasonlóan az Apple TV+-ra kerül majd fel.

November 4-én érkezik az énekes-színésznő első dokumentumfilmje, melyhez új dalát is írt, ugyanúgy My Mind & Me címmel. Mint kiderült, az alkotást ugyanaz rendezte, mint Madonna ikonikus Madonnával az ágyban c. dokuját.

Csak légy önmagad Selena. Senkit sem érdekel mit csinálsz. Ez arról szól, ki vagyok valójában. Hogy elfogadom, hova jutottam az életben. Hálás vagyok azért, hogy életben vagyok

– kezdi az első hosszú előzetest a fiatal tehetség.

Miután éveket töltött a reflektorfényben, Selena Gomez felfoghatatlan hírnévre tett szert. De ahogy új csúcsokat hódított meg, egy váratlan fordulat lerántotta a sötétségbe. Ez az egyedülállóan nyers és intim dokumentumfilm azt a hat évet mutatja be, ahogy visszatalált egy új fénybe. Szó esik többek között betegségéről is, de zenei és filmes karrierjét sem hagyják majd kendőzetlenül.