A Grance klinika sztárja, Jesse Williams is csatlakozik a Gyilkos a házban új évadához

A színészt A Grace klinikában láthattuk 12 évadon keresztül. 

Tavaly startolt el a Gyilkos a házban, vagy eredeti címén Only Murders in the Building című sorozat Selena GomezMartin Short, és Steve Martin főszereplésével, és már a megjelenést követően hatalmas sikert aratott. Hamar be is rendelték a második évadot, ami idén augusztusban ért véget, de jó hír, hogy már készülőben van a harmadik is, melyhez újabb szereplő csatlakozik.

Az új karaktert nem más személyesíti majd meg, mint A Grace klinika sztárja, Jesse Williams. A színész egy dokumentumfilmest alakít, akit nagyon foglalkoztat a három főhős, Mabel, Charles, és Oliver története.

A második évad végén, mikor már azt hihettük volna, minden megoldódott, újabb rejtélyes halálesetbe bonyolódtak az Arconia lakói. Egy évvel a részek cselekményének lezárulta után Oliver ismét Broadway darabot rendezett, azonban a premieren a főszereplő, Ben (Paul Rudd) összeesik a színpadon, és meghal.

Jesse Williams 12 évadon keresztül alakította Dr. Jackson Avery karakterét A Grace krinika című szériában, emellett pedig még olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Brooklyn mélyén, a Jacob’s Ladder, vagy éppen a Random Acts of Violence.

A Gyilkos a házban első két évada nézhető a Disney+-on.