Visszahozza a nyarat Tom Grennan és Joel Corry

Az Ibizától Las Vegasig tartó turnék, fesztiválfellépések és teltházas rezidensi előadások egy újabb úttörő nyara után a többszörösen BRIT-díjra jelölt DJ/producer, Joel Corry egyesíti erőit a kitörő sztárral, Tom Grennan-nel. A 2021 végén készült Lionheart (Fearless) egy felkavaró, erőteljes dance talpalávaló lett, amely Joel himnikus stílusjegyeit és Grennan szárnyaló énekét elegyíti tökéletesen.

Teljesen bezsongtam attól, hogy együttműködhettem az én emberemmel, Tom Grennan-nel a Lionheart (Fearless)-ben. Tom egy csodálatos művész a maga játékának csúcsán. Ez a lemez egy új irány számomra és a hangzásom evolúciója. Himnuszt akartam készíteni a fesztivál nagyszínpadokra, és alig várom, hogy Tommal együtt előadhassam szerte a világon.

– mondta el Joel.

A „Lionheart (Fearless)” a „HISTORY” közelmúltbeli sikerét követi – Joel első együttműködése a MUSICDAILY-nek is interjút adó Becky Hill-lel és hetedik brit Top 20-as zeneszáma –, és Tom pedig KSI-vel együtt hatalmas eredményt hoztak Not Over Yet című felvételükkel, amely kevesebb mint két hónap alatt 8,4 milliós YouTube-nézettséget hozott.

Lionheart számomra fegyverbe hívás. Az emberek jelenleg bizonytalan időket élnek, és ez a dal arról szól, hogy megtaláljuk az erőt, hogy vissza tudjanak rúgni a viszontagságoknak. Remélem, mindannyian olyan jól éreztétek magatokat ennek az új dallamnak a hallgatása közben, mint amikor Joel és én készítettük

– mesélte Tom.