Kilopták Lana Del Rey kocsijából a még meg sem jelent új lemezét

Mindent kiloptak a kocsijából, amin dolgozott.

Keményen dolgozott Lana Del Rey új lemezén és verseskötetén is az elmúlt időszakban, de úgy tűnik egy rabló most szabotálja a projekteket. Az énekesnő Instagram oldalán jelentkezett be és mesélte el a történteket, ami a tegnapi nap folyamán történt vele Los Angelesben.

Los Angelesben parkolt Lana Del Rey autójával, amikor az eset történt: kilopták kocsijából a laptopját, a 3 kameráját és tucatnyi merevlemezt is eltulajdonítottak az énekesnőtől. Elmondta, hogy ezért szivároghatott ki az elmúlt időszakban egy csomó privát képe és egyébként dala is, amik közül van, amit új lemezére készített már. Arra is kitért, hogy új könyvének körülbelül 200 oldala veszett oda, mert arról még másolata sem volt valamelyik felhőtárhelyében.

Innen a távolból törölnöm kellett a számítógépem tartalmát, amelyen a Simon & Schuster számára készült 200 oldalas könyvem volt, ami nem volt metve felhőre… Ennek ellenére az emberek ezen a héten még mindig távolról hozzáférhetnek a telefonomhoz, és kiszivárogtathatják dalainkat és személyes fotóinkat.

Holna viszont újra hallhatjuk a hangját, ugyanis érkezik Taylor Swift új lemeze, a Midnights, melynek egyik dalán, a Snow on the Beach-en lesz hallható.