Jön Taylor Swift és Lana Del Rey közös dala

Erre nem számítottunk!

Október 21-én, azaz 13 nap múlva érkezik Taylor Swift új korongja a Midnights, mely természetesen 13 dalt tartalmaz majd. A dallistáról az elmúlt napokban szépen lassan lerántotta a leplet TikTok oldalán, illetve azt is elárulta, hogy melyik dal a kedvence saját magától – persze, egy olyan dalt kellett választania, amit még senki sem hallhatott.

20 perccel a cikkünk megírása előtt lett elérhető az énekesnő már emlegetett TikTok profilján az utolsó címbejelentő, mely a 4. dalról rántotta le a leplet. A Snow on the Beach nem csak azért különleges, mert ezt tudtuk meg legkésőbb, hanem azért is, mert egy igazán különleges és női – Swift diszkográfiájában ritkák a duettek, főként a női előadókkal készültek-, előadó is hallható lesz a dalon, mégpedig a melankólia koronázatlan királynője, Lana Del Rey.

@taylorswift Our LAST EPISODE! The season finale of Midnights Mayhem with Me, with QUITE the twist of an ending… #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe ♬ Midnight Mayhem episode 13 – Taylor Swift

Ha többet megtudunk a dalról, frissítjük cikkünket, de egyelőre csak találgatni tudunk, vajon mit hoz össze a két előadó. A teljes dallista a következő: