Megjelent a Young Royals 2. évadának az előzetese

A premier november 1-én lesz.

Két hét választ el minket a Young Royals második évadától, ugyanis a várva várt folytatás november 1-től váltik elérhetővé a Netflixen. Ízelítőként az első négy percet már szeptember végén megkaptuk belőle, most pedig a hivatalos előzetes is megjelent. 

Amikor elveszíted az utad… megtalálod a legfontosabb dolgot

– áll a 2 és fél perces videó leírásában.

A folytatásban Wilhelm herceg és a többiek visszatérnek a Hillerska-ba, miután véget ért a téli szünet. Simon szeretne továbblépni, és megtalálni a saját útját, Augustot a bűntudat gyötri, és megbocsátásra vágyik, Felice végre kiáll magáért, mindeközben pedig Sara válaszút előtt találja magát a régi élete és az új barátai között.

Wilhelm megpróbál bosszút állni Auguston és visszanyerni Simon bizalmát, de ezzel új problémákat kreál a királyi család számára, melyek az egész országot megrázhatják.

A széria egy elit bentlakásos iskolában, a Hillerska-ban játszódik, és a svéd herceg, Wilhelm történetét mutatja be, aki beleszeret egy másik diákba, Simonba, a szerelmük pedig egy kis felfordulást is okoz. A képernyőre az újabb felvonásban is visszatérnek a már jól ismert arcok: Edvin Ryding, mint Wilhelm, Omar Rudberg, mint Simon, Malte Gårdinger, mint August, Frida Argento, mint Sara, és Nikita Uggl, mint Felice.