Ekkortól nézhető a Young Royals 2. évada, megérkezett belőle az első 4 perc

Bő egy hónap, és érkeznek az új részek.

Tavaly nyáron startolt el a Young Royals, vagy magyar címén a Szerelem vagy kötelesség a Netflixen, és az egész világon nagy sikert aratott, így nem csoda, hogy hamar berendelték belőle a második évadot. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy idén novemberben jönnek az új részek, most azonban a pontos megjelenési dátumot is megkaptuk, ami nem más, mint november 1.

Mi több, a premier dátumával együtt egy kis ízelítőt is kaptunk a folytatásból, méghozzá az új évad első négy percét:

A folytatásban Wilhelm herceg és a többiek visszatérnek a Hillerska-ba, miután véget ért a téli szünet. Simon szeretne továbblépni, és megtalálni a saját útját, Augustot a bűntudat gyötri, és megbocsátásra vágyik, Felice végre kiáll magáért, mindeközben pedig Sara válaszút előtt találja magát a régi élete és az új barátai között.

Wilhelm megpróbál bosszút állni Auguston és visszanyerni Simon bizalmát, de ezzel új problémákat kreál a királyi család számára, melyek az egész országot megrázhatják.

A széria egy elit bentlakásos iskolában, a Hillerska-ban játszódik, és a svéd herceg, Wilhelm történetét mutatja be, aki beleszeret egy másik diákba, Simonba, a szerelmük pedig egy kis felfordulást is okoz. A képernyőre az újabb felvonásban is visszatérnek a már jól ismert arcok: Edvin Ryding, mint Wilhelm, Omar Rudberg, mint Simon, Malte Gårdinger, mint August, Frida Argento, mint Sara, és Nikita Uggl, mint Felice.