Sam Smith hatalmas márvány péniszt kapott Ed Sheerantől

Érdekes ajándékkal lepte meg kollégáját az énekes.

Ha valaki ellátogat Sam Smith otthonába, rengeteg trófeát láthat ott, hiszen számos díjat nyert a karrierje során, többek között négy Grammy-t is. Most azonban egy, még ennél is különlegesebb szobrocskát kapott ajándékba: egy hatalmas, márványból készült péniszt, méghozzá nem is akárkitől, hanem egyenesen Ed Sheerantől.

Az előadó Kelly Clarkson műsorában mesélt a szokatlan meglepetésről:

Először azt hittem, csak viccel. Egy majdnem két méter magas márvány péniszt kaptam tőle. Két tonnát nyom! Daru kell majd hozzá, hogy elhozzák a házamhoz

– mesélte.

És hogy mit tervez csinálni a méretes szoborral? Elmondása szerint szökőkúttá szeretné alakítani, bár lehet, az egy kicsit bonyolultabb művelet lesz. De addig is már nevet is kapott az alkotás: a műsorvezetővel közösen a Hastings hercege névre keresztelték, hiszen Sam is szereti A Bridgerton család című sorozatot.

Nem ő az első, akit márvány pénisszel ajándékozott meg Ed. Tavaly egy másik jó barátját, Elton John-t lepte meg vele, aki akkor azzal viccelődött, talán azért, mert néha egy pöcs tud lenni.

Az előadó duettezett is Kelly-vel a műsorban, méghozzá az énekesnő 2004-es slágerét, a Breakaway-t adták elő közösen.

Sam legutóbbi kislemeze, a Kim Petras-szal közös Unholy egyébként még mindig tarol a slágerlistákon. Az amerikai Billboard Hot 100-on jelenleg a második helyet foglalja el, hazájában, az Egyesült Királyságban pedig vezeti az Official Charts listát.