© Instagram

Amire senki nem számított: Ariana Grandét hallgat a Slipknot alapító tagja

Christina Aguilera zenéje is nagy kedvence.

A Slipknot nevű metálbanda 1995-ben alakult meg, 7 stúdióalbum, ennél is több turné, egy Grammy-díj, és több, mint 30 millió eladott lemez után pedig nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a maguk műfajában az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb előadók. A zenei stílusukból kiindulva azt gondolhatnánk, hogy a tagjai a magukéhoz hasonló, keményebb és nem annyira populáris zenét kedvelik, azonban, mint most kiderült, ez nem teljesen így van.

Az együttes alapító tagja és dobosa, Shawn Crahan, vagy művésznevén Clown, a The Independentnek árulta el, hogy melyik előadókat hallgatja a legtöbbet, és meglepő módon két popdívát emelt ki.

A hardcore rajongóim utálni fognak amiatt, amit most mondani fogok… Vagy ha nem is fognak utálni, de mérgesek lesznek rám. Rengeteg Ariana Grandét hallgatok, és szeretem Christina Aguilerát is. Egyszerűen imádom a popzenét

– vallotta be a zenész.

Hozzátette, hogy ő személy szerint nem szeretne nagy pop előadó lenni, viszont a bandát a popkultúra részének tartja, és hisz abban, hogy még az eddigieknél is nagyobb sikereket érhetnek el a jövőben.

Már csak az a kérdés: vajon melyik Clown kedvenc dala Aritól? ?