Ez Taylor Swift kedvenc dala – saját magától

Új lemezéről származik a dal.

Mint, ahogy mi is beszámoltunk róla, Taylor Swift új lemeze Midnights címmel október 21-én érkezik, de az énekesnő addig sem hagy minket unatkozni. TikTokon például egyesével fedi fel a dalok címeit, miközben hagyja, hogy az internet pedig arról pletykáljon, hogy világkörüli turnéra indul 2023-ban.

A Midnights Mayhem With Me TikTok sorozatában egyesével rántja le a leplet lemezének dalcímeiről, így tudjuk, hogy biztosan felkerül a korongra a Maroon, a Question…?, a Vigilante Shit, a Mastermind, a Midnight Rain és a most bemutatott Anti-Hero is, melyről elárulta, hogy az egyik kedvenc dala, amit valaha írt.

@taylorswift Episode 6 of MMwM has arrived! AND CDs with photos that I signed are up on my site NOW ✍️ #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe ♬ Midnights Mayhem episode 6 – Taylor Swift

Később, Instagram oldalán mesélt arról, hogy miért is fűzi erős kötelék ehhez a dalhoz és milyen témát dolgoz fel benne.

A harmadik dal, az Anti-Hero az egyik kedvenc dalom, amit valaha írtam. Szerintem még sosem nyúltam ilyen mélyen le a bizonytalanságaimhoz. Sokat szenvedek amiatt, hogy az életem ennyire kimért lett és sokat szorongok amiatt is, hogy nem érzem magam igazán embernek.

Majd úgy folytatta, hogy tisztázta, nem az emberek sajnálatára vagy szimpátiájára van szüksége.

Ne érezd magad rosszul miattam. Nem kell, csak ez a dal segített át mindazon, amit utálok magamban. Mindenkinek megvanna kezek a dolgai és ezekkel dűlőre kell jutni ahhoz, hogy önmagunk legyünk. Szóval ige, szeretem az Anti-Herot, nagyon is, mert igazán őszinte.