Így szólt vissza Doja Cat arra, hogy ismét a stílusát kritizálták

Kiállt magáért a rapper.

Doja Cat még augusztus elején borotválta kopaszra a fejét, és jól ki is osztotta azokat, akik emiatt bántó megjegyzésekkel illették őt. A rapper pedig most szokásához híven ismét kiállt magáért, amikor is a napokban az egyik megjelenését kritizálták. Tegnap ért véget ugyanis a Párizsi Divathét, melynek keretein belül több bemutatón is részt vett, és mindegyiken hozta a tőle megszokott extravagáns stílust.

Talán az összes közül a legkiemelkedőbbet mégis a A.W.A.K.E Mode show-jén villantotta, ahol is úgy jelent meg, hogy a bőre tetőtől talpig aranyra volt festve. Nem mindenkinek nyerte el a tetszését ez a stílus, és az egyik rajongója a Twitteren kritizálta:

Ez a festék nagyon elcsúnyítja. Akkor is ki kéne hangsúlyozni a vonásait, ha ilyesmi sminket csinálnak neki. Úgy néz ki, mint egy fáradt, ősrégi szobor.

Doja meg volt jelölve a bejegyzésben, és neki sem kellett több, vissza is szólt a kritikusának:

Nem az volt a célom vele, hogy szexi vagy vonzó legyek. Minden egyes sminkemnek saját története van, és ezen a téren abszolút nincsenek szabályok, de ha lennének is, akkor sem te alkotnád meg őket

– írta.

Íme még pár kép a rapperről a Párizsi Divathétről: