Durván visszaszólt Doja Cat azoknak, akik az új külseje miatt kritizálják

Nem fogta vissza magát a rapper!

Doja Cat soha nem arról volt híres, hogy visszafogja magát és megtartja a véleményét magának, ez pedig most sem volt másképpen, a rapper ugyanis elég durván visszavágott azoknak, akik kritizálják az új külsejét. Pár hete döntött úgy, hogy megválik a hajától, és kopaszra borotválja a fejét, mi több, azt is elárulta, hogy mi állt ennek a döntésének a hátterében. Azonban ez sem állította meg az embereket abban, hogy kritizálják őt emiatt.

Többen az aggodalmukat fejezték ki iránta, és azt írták, hogy biztosan segítségre van szüksége, mert nincs jól mentálisan, mások szimplán csúnyának nevezték miatta. A rappernek a több hetes támadások után elege lett, és Twitter oldalán vágot vissza azoknak, akik a tehetsége és az eredményei helyett a kinézetével vannak elfoglalva.

Nyertem egy Grammy-t, körbeutaztam az egész kib*szott világot, van egy listavezető dalom, és platinalemezes előadó vagyok. Slágert slágerre halmozok, de ti csak azt akarjátok, hogy b*szhatóan nézzek ki, hogy haza tudjatok menni anyukátok pincéjébe és rám verhessétek a farkatokat egész nap. B*sszátok meg magatokat

– írta.

Doja egyébként korábban már részletesen kifejtette, miért vált meg a hajától. Elmondása szerint soha nem szerette, és mindig csak útban volt neki, ezért jobbnak és kényelmesebbnek találta, ha kopaszra borotválja a fejét.

Úgy érzem, nekem egyáltalán nem való, hogy hajam legyen. Nem szeretem, hogy van hajam, és soha nem is szerettem. Mióta az eszemet tudom, egy alkalmat nem tudok mondani, amikor azt gondoltam volt, hogy “hű, ez de király”. Egyszerűen nem szeretem

– magyarázta.