Robbant az Ofenbach új slágervárományosa

A több mint milliárd streaminggel, világméretű slágereinek tumultusa után az Ofenbach – a világ leghallgatottabb francia DJ/producer bandája – visszatér új dallal, a „Love Me Know”-val! A feelgood számban a Fast Boy, az új, divatos berlini dance duó szerepel.

A két párizsi előadó a deep house sztárjai közé tartozik, bár hangzásukkal időről időre az elektronikus zene világán kívülre merészkednek, és a rock és a folk nagy neveit is megidézik: így került a „Be Mine”a világranglista élére. A 2021 elején megjelent „Wasted Love”-val a páros negyedszer került fel az európai top 10-es airplay listára, és az egyetlen francia banda a világ legnagyobb lejátszási listáján (Today’s Top Hits), összesen 300 millió streammel, ezzel is megerősítve vezető szerepüket a globális elektro-színtéren. 

Ezt követte a brit szupersztár Ella Hendersonnal való együttműködés („Hurricane”), amely Európa-szerte új rádiós örökzöld lett. Miután felléptek nyáron több mint 40 helyszínen – köztük a Tomorrowland nagyszínpadán, a Szigeten és az ibizai Ushuaïan – berobbantják a szeptembert egy igazi klubfűtőanyaggal, a „Love Me Know”-val.  

A Fast Boy-jal közös track az Ofenbach bemutatkozó albumának újdonsága. A korong Ofenbach-sikerfelvételeit (mint a„Wasted Love”, a „Head Shoulder Knees and Toes”, és a „Hurricane”), valamint exkluzív számokat tartalmaz majd.