Nem plasztikáztatott Zac Efron – csak elesett

Nem értjük, miért titkolta az okot.

Több, mint egy évvel ezelőtt cikkeztünk, pontosabban találgattunk arról mi is, hogy mi történhetett a High School Musical – Szerelmes hangjegyek sztárjával, Zac Efronnal, ugyanis brutálisan megváltozott arcberendezése. Most pedig tiszta vizet öntött a pohárba ezzel kapcsolatban.

A színész a Men’s Health októberi számának címlapjáról is visszaköszön ránk – igaz, az elmúlt években nagyon kevés helyen láthattuk, nem feltétlenül a plasztikai műtétről szóló pletykák miatt. Igaz, szinte senki sem érti, hogy miért titkolta az okot, amiért megváltozott az arca ennyire.

Elmondása szerint otthon cipő és papucs nélkül volt zokniban és megcsúszott a kövön, ahogy elesett a szökőkút szélét érte az állkapcsa és elájult. Amikor magához tért, az állkapoccsontja csak lógott a fejéről.

Azt is megtudtuk, hogy miután az orvosok segítettek neki, izmai feldduzadtak fején, ezért láthattuk mi is torzan a megjelenések során. Az elmúlt majdnem másfél évben pedig egy fizikoterapeuta segítette. Ha ez nem lenne elég, 2013-ban már egyszer eltöre állkapcsát, szóval a trauma nem segítette szervezetét regeneáróldni.