KÉPEK: Rá sem ismersz Zac Efronra! Mi történt a sármos színésszel?

Szóljatok, ha vége ennek a rémálomnak!

Zac Efronba egy generáció szeretett bele egy személyként, amikor a High School Musical első részét felkapták, majd pedig mondhatni együtt nőttünk fel vele. A 33 éves színész hosszú évekig a világ egyik legnagyobb szexszimbólumaként volt számontartva.

A tegnapi Föld napja miatt különböző online konferenciák és ismertterjesztő műsoroknak lehettünk szem- és fültanúi, ezek közül egynek pedig a színész volt a sztárvendége pár másodperc erejéig. Az internet azóta is találgat, hogy vajon a világítás, a kamera állása, esetleg ezek együttese rajzolta ki ilyen furcsán Efron arcát? Vagy valaki nagyon rossz munkát végzett arcszerkezetével és botox-kezeléseket, illetve egyéb beavatkozásokat hajtott végre magán az elmúlt hetekben/hónapokban?

Annyi biztos, hogy arca már nem a régi: egy idővonalban követhetjük végig a változást, amíg el nem érkezünk ahhoz, ami jelenleg lázban tartja az egész világot.

Természetesen a hírt az internet népe sem hagyta szó nélkül, a legtöbbjük a 10 évvel ezelőtti énjéhez hasonlította, akibe alapból beleszeretett egy egész generáció. Szemezgettünk a legviccesebb és talán legrelevánsabbak közül!

Ha esetleg Zac új arca mozgókép formájában is érdekelne, az alábbi videóban olyan 1 perc 50 másodpercnél csatlakozik be.

Earth Day! The Musical

This #EarthDay, Bill Nye The Science Guy collabs with Justin Bieber, Charli D’Amelio, Dixie D’Amelio, Steve Aoki and more to harness the creative power of Hollywood and drive awareness to help protect the planet from climate change. It’s ? Earth Day! The Musical! ? Share what you’re doing to protect the Earth by posting pictures or videos using #RestoreOurEarthChallenge. And for more information on how you can get involved, visit Facebook’s Climate Science Info Center at fb.com/climatescienceinfo

Közzétette: Facebook Watch – 2021. április 20., kedd