Novemberben érkezik Louis Tomlinson második albuma!

Bejelentette új lemezét az énekes.

Bár egy webshop nemrég már véletlenül kiszivárogtatta az infót, most hivatalosan is bejelentette Louis Tomlinson a második szólóalbumát! A korong a Faith In The Future címet kapta, 14 dal lesz hallható rajta, és november 11-én érkezik. 

A bejelentéssel együtt a lemez borítóját, és a dallistát is megkaptuk:

  1. The Greatest
  2. Written All Over Your Face
  3. Bigger Than Me
  4. Lucky Again
  5. Face the Music
  6. Chicago
  7. Common People
  8. Out of My System
  9. Angels Fly
  10. Saturdays
  11. Silver Tongues
  12. She Is Beauty We Are World Class
  13. All This Time
  14. That’s the Way Love Goes

Az énekes pár hete egy podcastben beszélt arról, hogy ezt az albumot sokkal jobban élvezte elkészíteni, mint az elsőt.

Hússzor annyira élvezem most a folyamatot, mint az első albumomnál. Még mindig rajtam van a nyomás, hogy egy jó anyagot hozzak össze, de az elsőnél rengeteg különböző véleményt kaptam, és próbáltam megtalálni a saját hangzásom, miután kijöttem egy akkora bandából, mint a One Direction. Akkoriban rengeteg dolog járt a fejemben, ezt az albumot viszont sokkal tisztábban látom

– nyilatkozta.

Instagram oldalán azt írta, alig várja, hogy a rajongók is hallhassák, min dolgozott eddig, és megköszönte nekik, hogy olyan zenét készíthet, amilyet szeretne.

Louis debütáló anyaga négy évvel a One Direction feloszlása után, 2020-ban jelent meg Walls címmel. A koronggal egy világkörüli turnéra is indult, amit többször el kellett halasztani a járványhelyzet miatt, így végül csak idén valósulhatott meg.

Az új albumon kívül egyébként még egy meglepetéssel készül az énekes a fanjai számára, ugyanis a hírek szerint hamarosan saját ruhamárkát dob piacra.

A lemezt már elő lehet rendelni ide kattintva