Saját ruhamárkát tervez piacra dobni Louis Tomlinson

Év végére várható a kollekció.

Hamarosan véget ér Louis Tomlinson első szóló turnéja, melynek keretein belül az első albuma, a Walls dalaival február óta járta a világot. Az énekes a rajongói legnagyobb örömére már megerősítette, hogy javában dolgozik a második lemezén, de úgy néz ki, még az új zene előtt egy másik meglepetéssel kedveskedik nekik, ez pedig nem más, mint egy saját ruhamárka.

A fanok válogathatnak majd többek között pulcsik, melegítők, baseball sapkák, és táskák között, a neve pedig Louis szerencseszáma után 28 lesz, amit már le is védetett még júliusban. A hivatalos bejelentésre egyelőre még várni kell, de a brit The Sun információi szerint még idén év végén debütál a márka.

Az énekes a turnéján már a saját, kedvenc számával fémjelzett ruháit viselte, így ezáltal egy kis betekintést és kaptunk, hogy mire számíthatunk majd a kollekciótól.

Természetesen attól nem kell félni, hogy a zenére ne maradna ideje, hiszen, mint ahogy már fentebb is említettük, gőzerővel dolgozik a második korongján, és elmondása szerint eddig sokkal jobban élvezi a munkálatait, mint az elsőnek.

Hússzor annyira élvezem most a folyamatot, mint az első albumomnál. Még mindig rajtam van a nyomás, hogy egy jó anyagot hozzak össze, de az elsőnél rengeteg különböző véleményt kaptam, és próbáltam megtalálni a saját hangzásom, miután kijöttem egy akkora bandából, mint a One Direction. Akkoriban rengeteg dolog járt a fejemben, ezt az albumot viszont sokkal tisztábban látom

– mesélte a Smallzy’s Surgery podcastben.