© Max Wagner

Októberben érkezik Taylor Swift új albuma!

A korong a Midnights címet kapta. 

Augusztus elején mi is beszámoltunk arról, hogy két év után ismét új albumon dolgozik Taylor Swift, most pedig hivatalosan is bejelentette a korongot! A lemez a Midnights címet kapta, 13 dalból fog állni, és még idén, egészen pontosan október 21-én érkezik.

Az énekesnő elsőként a magyar idő szerint ma hajnalban megrendezett MTV VMA-n rántotta le a leplet a hírről, majd pár órával később a közösségi oldalain is megosztotta, ahol azt is elárulta, mi inspirálta az új dalokat.

Ébren fekszünk szerelemben és félelemben, zűrzavarban és könnyek között. Bámuljuk a falakat és addig iszunk, amíg vissza nem szólnak. A saját magunk alkotta ketrecben forgolódunk, és imádkozunk, hogy éppen ebben a pillanatban nem készülünk elkövetni egy végzetes hibát, ami az egész életünket megváltoztatja.

Ezek a dalok az éjszaka közepén íródtak, és egy utazásra hívnak a terroron és az édes álmokon keresztül. A padlók, amiket bámulunk, és a démonok, akikkel szembenézünk. Mindannyiunknak, akik álmatlanul forgolódunk, és úgy döntünk, égve hagyjuk a lámpást, hogy keresgéljünk annak reményében: talán, amikor éjfélt üt az óra… megtaláljuk önmagunkat.

A Midnights 13 álmatlan éjszaka története az életemből, és október 21-én érkezik. Találkozzunk éjfélkor

– írta.

Taylornak egyébként van oka ünnelepni, hiszen nem elég, hogy idén három díjat is hazavihetett a VMA-n, még történelmet is írt rajta. Ő lett ugyanis az első előadó, akinek háromszor is sikerült megnyernie az év videójának járó szobrocskát: most az All Too Well – The Short Film-mel, 2019-ben a You Need to Calm Down-nal, 2015-ben pedig a Bad Blood-dal.

Az új korong már előrendelhető az énekesnő honlapján.