Két év kihagyás után újra vadiúj albumon dolgozik Taylor Swift

Az eddigi legexperimentálisabb korongját készíti az énekesnő.

Utoljára két éve dobott piacra új albumot Taylor Swift, méghozzá az evermore című projektjét, ami az öt hónappal azelőtti folklore testvérlemeze volt. Persze ez idő alatt sem hagyta a rajongóit zene nélkül, hiszen tavaly kiadta az első újra felvett korongját, a Fearless (Taylor’s Version)-t, amit a Red (Taylor’s Version) követett, most viszont a The Sun információi szerint ismét teljesen új anyagon dolgozik.

A brit lap azt írta, az énekesnő már hetek óta a Tennessee államban található Nashville-ben tartózkodik, és az eddigi legexperimentálisabb albumát készíti. Egy forrás elárulta, hogy Taylor különböző hangzásokkal és műfajokkal kísérletezik, amit nagyon élvez, és a rajongói számára is nagy meglepetés lesz. 

De ez még nem minden: ez lesz az eddigi legkollaboratívabb projektje is, és szeretne rajta minél több feltörekvő női producerrel és előadóval együttműködni. Több barátját is áthívta magához a nashville-i stúdióba, hogy együtt alkossanak, a csapata szerint az ebből született dalok pedig Stevie Nicks és Joan Armatrading munkásságát idézik. 

És hogy mi lesz az album fő témája? A szerelem. Csak úgy, mint a hetedik lemezén, a Lover-ön, ezen is rengeteg szerelmes dal kap majd helyet, és a Joe Alwyn-nel való kapcsolatába is enged majd egy kis betekintést a dalszövegeken kereszül. A munkálatok még nagyon az elején vannak, de remélhetőleg nem kell túl sokat várni már az új korongra.

Az énekesnőtől utoljára idén június végén hallhattunk új zenét, a Carolina című dalát, melyet az Ahol a folyami rákok énekelnek című filmhez írt.