Megérkezett a Wednesday sorozat első előzetese

A széria idén ősszel érkezik a Netflixre.

Idén ősszel érkezik a Netflixre az ikonikus Addams Family legújabb sorozatadaptációja Tim Burton rendezésében, mely a Wednesday címet kapta, és ahogy már ebből is következtetni lehet rá, a címadó karakter szemszögéből mutatja be a furcsa családot. Egészen pontosan a Nevermore Akadémián töltött diákéveit láthatjuk majd a képernyőn, ahova a szülei, Morticia és Gomez is jártak, és ahová azért kellett átmennie, mert az előző iskolájában bosszúból két nagy zacskó piráját dobott a vízilabda csapat medencéjébe.

Azonban az új hely sem egy álom számára, mi több, egyenesen egy rémálommá válik. Nem elég, hogy meg kell állítani egy szörnyű gyilkosságsorozatot, ami a város lakóit terrorizálja, még egy természetfeletti rejtélyt is meg kell oldania, ami 25 éve hatással van a családjára, miközben meg kell tanulnia használni a természetfeletti képességeit, és persze az új kapcsolatait is navigálnia kell.

A széria még idén ősszel érkezik, most pedig megkaptuk hozzá az első előzetest is, egyből magyar felirattal:

A címszerepben a csupán 19 éves Jenna Ortegát láthatjuk majd, aki az elmúlt évek során olyan alkotásban tűnt fel, mint a szintén Netflixes A bébiszitter: A kárhozottak királynője, vagy éppen a 2022-es Sikoly. Morticia bőrébe ezúttal Catherine Zeta-Jones bújik, Gomezt Luis Guzmán alakítja, Wednesday öccsét, Pugsley-t pedig Isaac Ordonez, és mellettük természetesen még egy csomó új és izgalmas karakterrel ismerkedhetünk majd meg.

A pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudni, az viszont már biztos, hogy az első évad 8 részből fog állni, és a premier idén ősszel lesz.