Kopaszra borotválta a fejét Doja Cat – azt is elárulta, miért!

Új frizurát villantott a rapper.

Doja Cattől az évek során megszokhattuk, hogy hosszú, olykor-olykor egészen extravagáns parókákban jelenik meg fotózásokon, a klipjeiben, vagy éppen a színpadon, most azonban frizurát váltott, a változás pedig elég drasztikus lett. A rapper ugyanis nemes egyszerűséggel kopaszra borotválta a fejét, mi több, nem csak a hajától, hanem a szemöldökétől is megvált. 

Pár napja Instagram live-ban mutatta meg az új stílusát először a követőinek, és azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy kopasz lesz.

Úgy érzem, nekem egyáltalán nem való, hogy hajam legyen. Nem szeretem, hogy van hajam, és soha nem is szerettem. Mióta az eszemet tudom, egy alkalmat nem tudok mondani, amikor azt gondoltam volt, hogy “hű, ez de király”. Egyszerűen nem szeretem

– magyarázta.

Egy sztorit is elmesélt arról, hogy mi ennek az oka. Egyszer az edzőteremben volt az edzőjével, és szokásához híven parókát viselt. Éppen keményen edzett, amikor érezte, hogy az igazi haja alatt a fejbőre annyira izzadt, hogy a parókája össze-vissza csúszkált, emiatt pedig már nem is tudott rendesen odafigyelni a gyarkolatokra, mert sokkal jobban foglalkoztatta az, hogy hogy néz ki, és milyen a haja a paróka sapka alatt.

Ráadásul, mivel soha nem szerette a természetes haját, így nem egyszer esett meg, hogy számos réteg volt a fején: paróka sapka, a paróka sapkán a paróka, és azon még egy sapka.

El sem hiszem, hogy ilyen sokáig tartott, hogy leborotváljam a kibaszott hajam. Azért is, mert soha nem megyek sehova az igazi hajammal. 

Elmondása szerint alig volt olyan alkalom a karrierje során, amikor a valódi hajával jelent meg valahol, és akkor is ki volt neki egyenesítve, de ez is túl nagy macerát jelentett számára.

Egy rémálom volt az egész, nagyon elegem volt belőle. De ez a mostani nagyon tetszik. És különben is, mi értelme van annak, hogy van hajad, ha úgysem mutogatod? 

A lényeg az, hogy ő jól érezze magát a bőrében, de szerintünk ez a stílus (is) nagyon jól áll a rappernek.