© Instagram / Nicki Minaj

Összetévesztették Nicki Minaj-t egy másik rapperrel egy boltban

TikTokon mesélte el a követőinek Nicki a sztorit.

Két éve Sia-val esett meg, hogy Nicki Minaj-t összekeverte Cardi B-vel, most pedig ismét összetévesztették a rappert egy másik rapperrel, igaz, most nem egy híresség. Nicki egy TikTok videóban mesélte el a követőinek a sztorit:

Épp most jöttem egy meetingről, és hazafele mondtam a sofőrömnek, hogy dobjon ki egy boltnál. Szóval bementem a boltba, vásároltam pár dolgot, és pont ugyanúgy néztem ki, mint most

– kezdte.

Elmondása szerint a kasszás srác igencsak izgalomba jött, amikor meglátta őt, ő pedig abszolút nem vette rossz néven a dolgot, hiszen bármikor szívesen találkozik és beszélget a rajongóival.

Odamentem a kasszához, és a kasszás csávó úgy nézett rám, mintha nem akarná, hogy a többiek észrevegyék, hogy ki vagyok, mert mások is álltak mögöttem. Odahajoltam hozzá, mert láttam, hogy mondani akar valamit, én meg nem akartam túl hangosan beszélni. Nagyon izgatott volt, de tök komolyan mondani akart valamit, én meg gondoltam magamban, persze, teljesen oké, elvégre is egy világsztár vagyok

– folytatta.

Igen ám, de mint kiderült, a férfi nem Nickire gondolt, hanem egy másik rapperre.

Odahajolt hozzám, majd teljes komolysággal azt mondta, hogy egész nap engem hallgatott, és az a régi zeném a kedvence. Meglepődve megkérdeztem, melyikre gondol, mire azt felelte, hogy arra, amit Trick Daddy-vel csináltál.

Csakhogy Nicki soha életében nem dolgozott Trick Daddy-vel, nem úgy, mint Trina, aki viszont karrierje leghíresebb dalát, az 1998-as Nann-t készítette el vele. Végül is, a kasszás legalább azt eltalálta, hogy a híres vásárlója egy rapper.

Vele tévesztette össze a kasszás Nickit.

Íme a teljes videó Nicki TikTokjáról: