Sia összetévesztette Nicki Minaj-t Cardi B-vel, majd egy másik emberrel is

Harmadjára sikerült eltalálnia azt, akire gondolt. 

Tegnap jelent meg 6ix9ine és Nicki Minaj közöse, a Trollz, melynek a kisfilmje meg is döntötte a legnézettebb hip-hop videó rekordját 24 óra alatt nem kevesebb, mint 46 millió megtekintéssel. Egy rajongó egy azóta törölt tweetben meg is kérdezte Siát, hogy látta-e a klipet, és szívesen dolgozna-e Nicki Minaj-zsal. Valószínűleg az ausztrál énekesnő nem olvasta el figyelmesen a fan kérdését, ugyanis ez volt rá a válasza:

Szeretem Cardi B-t, és bár ez nem egy kollab, bármikor szívesen dolgoznék vele!

https://twitter.com/sia/status/1271555090067845120?s=21

A válasz két sebből is vérzik: a dal bizony egy kollab 6ix9ine-al, és nem Cardi B, hanem Nicki Minaj a közreműködő előadó.

De a sztori itt még nem ért véget. Miután rájött, hogy összekeverte a két rappert, Sia gyorsan leszögezte, hogy Nicki-t is nagyon szereti. Csakhogy a tweetjében rossz Nicki-t jelölt meg, így Nicki Minaj helyett Miss Nikkii Baby iránt fejezte ki a támogatását. Ezt mostanra törölte, és harmadik nekifutásra már a jó rappert említette meg a közösségi oldalon:

Teljesen félreértettem egy tweetet, és ebből az lett, hogy jó nagy bohócot csináltam magamból. Nicki és Cardi, ha hallotok róla, sajnálom. Szerethetlek mindkettőtöket egyszerre?

https://twitter.com/sia/status/1271675868973162497?s=21

Nos, a helyzet kissé kellemetlen Sia szempontjából, de legalább megtudtuk, hogy mindkét rapkirálynőt szereti, és szívesen dolgozna velük. Még akkor is, ha első ránézésre nem tudja megállapítani, hogy ki kicsoda.