Újraélesztik a Fosterék háza képzeletbeli barátoknakot és az animációs Pindúr Pandúrokat is

Nem csak élő verzió készül az utóbbiból.

Már beszámoltunk mi is arról, hogy érkezik a Pindúr Pandúrok élőszereplős változata, melyben a főszerepet többek között Dove Cameron kapta, de arra nem számítottunk mi sem, hogy ezzel egyidőben készül az animációs sorozat folytatása is, illetve ezzel párhuzamosan a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak c. sorozatot is újjáélesztik – itthon egyébként mind a kettőt a Cartoon Network sugározta.

Bíztató, hogy az Emmy-díjas és egyben az eredeti sorozatok készítője, Craig McCracken jegyzi újra a sorozatokat, aki a Hanna-Barbera Studios Europe nevű céggel állt össze, hogy a méltán népszerű sorozatokba új életet leheljen. A munkálatok már elkezdődtek, sőt egy rövid leírást is kaptunk mind a két alkotáshoz, így körülbelül tudjuk, mire kell számítani a premier idejében, melyről egyébként egyelőre még nincs szó.

A Pindúr Pandúrok visszatérnek a megszokott városukba és a megszokott univerzumukba is, hasonlóan, mint az 1998-as sorozatban, minden részben meg kell küzdeniük a gonosszal, miközben napról-napra tanulnak valami újat, szigorúan lefekvésidő előtt.

A Fosterék háza képzeletbeli barátoknak viszont kissé megváltozik, ugyanis az anyasorozat főszereplője Mac 8 éves volt, az új részekben viszont egy, még az iskola előtti csapatot ismerhetünk meg, és a képzeletbeli barátok sem lesznek idősebbek ennél a korcsoportnál.