Megszületett harmadik gyermeke a Varázslók a Waverly helyből főszereplőjének

Gratulálunk a családnak!

Gyerekkori kedvenceink felnőnek, mintha csak tegnap lett volna, hogy berobbant a köztudatba például a Jonas Brothers, a 3 tesó közül pedig már mindenki apuka, Joe Jonas és párja, Sophie Turner második gyermeküket üdvözölték a napokban, most pedig arról érkezett a hír, hogy a Varázslók a Waverly helyből színésze, David Henrie gyermeke is megszületett – mégpedig a harmadik.

A 33 éves színész tegnap tette közzé Instagram oldalán az örömhírt, ahol beszámolt arról, hogy kislánya született, akit Gemma Clare Henireként anyakönyveztettek. A színész azt is elárulta, hogy felesége Maria szerencsére jól van, a baba és a mama is egészségesek, jól megérdemelt pihenőjét tölti jelenleg a kismama. Azt is leírta a nagyérdeműnek a színész, hogy felesége gyógyszerek, fájdalomcsillapítók nélkül hozta világra a kicsit.

A képeken egyébként a másik két büszkeségük látható, a 19 hónapos James és a 3 éves Pia. David kedvesen megköszönte közösségi fiókján is a kórháznak és a szülésznőnek, illetve a nővéreknek is, akik jelen voltak a procedúra közben.