Megszületett Joe Jonas és Sophie Turner második gyermeke!

Kislánya született a párnak.

Idén márciusban mi is beszámoltunk róla, hogy ismét szülői örömök elé néz Joe Jonas és felesége, Sophie Turner, most pedig világra is jött az újabb Jonas-baba. A hírről elsőként a People magazin számolt be, akikkel a pár szóvivői szűkszavúan annyit közöltek:

Joe és Sophie nagy örömmel jelentik be, hogy megszületett a kislányuk.

A két sztár első gyermeke, Willa két éve, 2020. júliusában látta meg a napvilágot, Sophie pedig még májusban mesélt a brit Elle-nek arról, hogy mennyire várják a kistesó érkezését.

Számomra erről szól az élet – felnevelni az új generációt. A lehető legjobb dolog a világon az, ahogy látom, hogy a kislányom egyre csak növekszik és erősödik. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bővül a családunk, ez a legnagyobb áldás

– nyilatkozta.

Az énekes és a színésznő hat éve, 2016-ban jöttek össze, egy évre rá pedig Joe már meg is kérte szerelme kezét. Az esküvőt 2019-ben tartották, méghozzá egy meglepetés-ceremónia keretein belül a Billboard Music Awards után, majd ezt követően Franciaországban is kimondták a boldogító igent, ekkor már egy nagyobb ünnepség közepette.

Egyébként nem Joe az egyetlen Jonas Brothers tag, aki idén apai örömök elé nézett: a kisebbik tesója, Nick első gyermeke januárban jött világra.

Gratulálunk a párnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!