Megszületett Nick Jonas első gyermeke

A Jonas Brothers tagja apuka lett!

Szinte hihetetlen kimondani, de mára a Jonas Brothers mind a három tagja apuka, ugyanis a banda legfiatalabb tagja, Nick Jonas ezekben a percekben jelentette be, hogy világra jött első gyermeke.

Az énekes és felesége, Priyanka Chopra ezekben a percekben osztották meg ugyanazt a rövid üzenetet követőivel, melyből kiderül, hogy béranya hordta ki gyermeküket. A közleményben az is megfogalmazódik, hogy a párnak egy kis nyugalomra van szüksége, hogy családjukra tudjanak fókuszálni.

Nagy örömmel erősítjük meg, hogy megszületett első gyermekünk egy béranya segítségével. Megkérünk mindenkit, hogy ne sértsék meg nyugalmunkat most, hogy a családunkra szeretnénk fókuszálni. Köszönjük szépen.

– írták Instagram oldalukon.

Percekkel a hír beérkezte után Joe máris sok-sok szíves emojit hagyott a poszt alatt. Arról egyelőre nem tudni, hogy kisfiú vagy kislány-e az újszülött, illetve nevéről sem érkeztek beszámolók egyelőre.

Nick ezzel beáll a sorba, ugyanis Kevin büszke édesapja a 7 éves Alena-nak és az 5 éves Valetina-nak, míg Joe az 1 éves Willa-nak.