Ma este Lizzot ünnepli Budapest

Megérkezett Lizzo Special című korongja.

Az énekes-dalszerző, rapper Lizzo, 2019-es, Grammy-díjjal jutalmazott ’Cuz I Love You nagysikerű lemeze után vadonatúj kiadvánnyal, Special címmel jelentkezett. A „különleges” lemezhez, pedig különleges buli jár, így a megjelenés napján a Budapest Parkban is megünnepelhetjük az új korongot egy hivatalos album megjelenős party-n!

Lizzo megváltoztatta a populáris zene és kultúrájának hangzását, lelkét és szellemét. Mára klasszikussá vált platinaminősítéssel rendelkező debütáló albuma, a ‘Cuz I Love You, olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a Truth Hurts, a Juice, a Good As Hell, vagy a Tempo (Feat. Missy Elliott). A Truth Hurts a Billboard Hot 100 lista előkelő első helyéig jutott: ezzel az előadó a harmadik női rapper lett, aki sztáregyüttműködő nélkül került a toplista élére, valamint az első fekete, szóló R&B énekesnővé is vált, aki 2012 óta megszerezte az #1 helyet.

Special című, tizenkét zeneszámot tartalmazó albumról meghallgathattuk a toplistákat letaroló About Damn Time-ot, amely nagyszerű ütemben halad afelé, hogy a hiphop-ikon eddigi legtöbbet sugárzott kiadványa legyen. A lemez további érdekessége, hogy több, ikonikus dal részletét is felfedezhetünk benne: többek közt a Coldplay, a Kool and the Gang egy-egy klasszikusának sávját, valamint június közepén kaphattunk egy ízelítőt Grrrls címmel, melyben egy eredeti Beastie Boys zenére is ráismerhetünk.

 2 Be Loved (Am I Ready) pedig most a legnagyobb kedvencünk, ami az egyik legfülbemászóbb popszámnak ígérkezik a Special-ön.

Ha pedig szeretnéd az új zenéket maximálisan hangerővel és hangulattal meghallgatni, a megjelenés napján, azaz a mai napon vár a Budapest Park LMBTQ – tematikájú partysorozata, a Ludus.