12 dolog, amit tudnod kell Perrie Edwards-ról

Tudtad, hogy nem érez szagokat?

Perrie Edwards 2011-ben jelentkezett az X Factorba, ekkor ismerhette meg őt először Nagy-Britannia, majd a nagyvilág is a Little Mix tagjaként. Azóta több, mint 60 millió kelt el a lemezeikből, és ők lettek a poptörténelem egyik legsikeresebb lánybandája. A csapat idén szünetre vonult, így hamarosan Perrie szólóelőadóként is bemutatkozik. Az énekesnő ma ünnepli 29. születésnapját, ez alkalomból pedig összegyűjtöttünk 12 érdekességet, amit mindenképp érdemes tudni róla.

1. Egy városban született Jade-del

Perrie és bandatársa, Jade Thirlwall is South Shields-ben született, ám az X Factor előtt nem ismerték egymást. A kisváros egyébként Anglia északi részén helyezkedik el, és nagyjából 75 ezer lakossal rendelkezik.

2. Alanis Morisette dalával érkezett az X Factorba

17 évesen jelentkezett az X Factorba, a meghallgatásán pedig Alanis Morisette 1995-ös slágerét, a You Ougtha Know-t énekelte. A performansszal egyből levette a lábáról a zsűrit, Tulisa kivételével, de később ő is megkedvelte a lányt.

3. Nem érez szagokat

Egy ritka rendellenességben, anozmiában szenved, ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen egyáltalán nem érez szagokat. Ez a betegség csupán az emberiség egy százalékát érinti. 

4. iHeartRadio díjra jelölték a kutyusát

Két cicája mellett 3 kutyusa van, akik közül Hatchit 2019-ben jelölték az iHeartRadio díjátadón a legcukibb kisállat címére. A szőrmóknak egyébként saját Instagram oldala is van, ahol több, mint 131 ezren követik.

5. 2 évig élt Új-Zélandon

Nevelőapja Új-Zélandról származik, így ő is ott élt két évig 11 éves korától. Elmondása szerint imádta az országot, és alig várta, mikor 2017-ben, 10 év kihagyás után visszatérhetett a Little Mix turnéjával egykori hazájába. 

6. Régen utálta a szeplőit

Fiatalabb korában ki nem állhatta, hogy szeplős az arca, ez pedig az önbizalmából is sokat elvett. Mára már szerencsére megtanulta úgy szeretni magát, ahogy van.

Az elmúlt pár évben már nem érzem azt, hogy rejtegetnem kéne a szeplőimet. Csillogtasd meg az egyediséged! Szeresd magad anélkül, hogy mások ítélkezése miatt aggódnál

– írta Instagram oldalán.
7. Zayn Malik menyasszonya volt 

2013-ban kérte meg az egykori One Direction srác a kezét, azonban két évvel később, 2015-ben elváltak az útjaik. Ez a szakítás inspirálta a Little Mix egyik legnagyobb slágerét, a Shout Out to My Ex-et. 

8. 5 éve van együtt jelenlegi párjával, akivel már családot is alapított

2017-ben jött össze a focista Alex Oxlade-Chamberlainnel, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Első gyermekük, Axel tavaly nyáron született meg, a srác pedig pár hete kérte meg az énekesnő kezét.

9. Egy rockénekes után kapta a nevét

A szülei hatalmas rajongói a Journey nevű rockbandának. Olyannyira, hogy a lányuk nevét is az énekesük, Steve Perry vezetékneve inspirálta. 

10. Egyetlen tetoválása sincsen 

Ő az egyedüli a Little Mix-ből, akinek egy tetkója sincs.

11. Perrie kedvencei

Kedvenc színe a kék, kedvenc dala Bon Jovitól az It’s My Life, kedvenc filmje pedig a Szerelmünk lapjai

12. Saját ruhamárkát alapított

Évek óta dolgozik a saját ruhamárkáján, a Disora-n, ami nemrég végre publikus is lett. A márka jelenleg webshopként üzemel, és többek között pólókat, pulcsikat, illetve sportruházatot is árul.