Kiderült: ekkor érkezik az Egyikünk hazudik 2. évada

Nem kell sokat várni a folytatásra.

Nagyot ment a One of Us is Lying vagyis az Egyikünk hazudik itthon (és világszerte is) a Netflixen, így nem meglepő, hogy gyorsan be is rendelték a misztikus dráma sorozat második évadát. Erről igaz egyelőre szinte semmit sem tudunk, csak azt, hogy mikor izgulhatunk újra kedvenceinkért.

2022-ben már érkezik is a folytatás, ugyanis a készítők nem bízták a véletlenre, már az év elején nekikezdtek a forgatásnak, így akit érdekel, hog az első évad utolsó epizódja után hogyan őrzi meg brutális titkát a Bayview négyes. Egyébként a főszereplők nem változnak, Marianly Tejada, Chibuikem Uche, Annalisa Cochrane, Cooper van Grootel, Jess McLeod, Melissa Collazo, Sara Thompson és Alimi Ballard mind újra főszerepet kapnak. A premierre 2022. október 20-án kerül sor – de egyelőre nem tudni, hogy a hazai Netflixen is ekkor már elérhető lesz-e, vagy sem.

A történet egyébként valószínűleg a One of Us is Next, vagyis a Most te következel c. könyvet veszi alapul: Új iskolaév kezdődik a Bayview Gimiben. És a titkok nincsenek biztonságban. Simon halála óta sokan próbálták leutánozni a blogját, de amióta a Bayview-i Négyesfogatnak sikerült tisztáznia magát, senki nem tudta betölteni a pletykarovat nyomán keletkezett űrt. Ugyanis senki sem imeri a tényeket. Csakhogy ez hirtelen megváltozik. A titkok leleplezője ezúttal nem egy applikáció vagy egy blog, hanem egy SMS játék: Felelsz vagy mersz? Ha nem szállsz be a játékba, akkor felfedik egy titkodat. A kiszemelt célpont nem más, mint Phoebe. Phoebe-nek pedig van egy sötét titka. A következő Maeve, akinek már tudnia kellene, hogy mindig a kihívást kell választani. Mire Knox kerül sorra, a helyzet egyre veszélyesebb lesz. A kihívások halálos kimenetelűek, és Maeve az előző évben Bronwyn példáján megtanulta, hogy a rendőrségtől nem kérhetnek segítséget. Sem védelmet. Simon már nincs velük, de valaki továbbra is életben akarja tartani az emlékét a Bayview Gimiben.

Az első előzetest és betekintőt pedig hamarosan hozzák is a készítők, az biztos, hogy nem fogunk unatkozni!