Igazán véresnek és durvának ígérkezik az új Pretty Little Liars reboot

Megérkeztek a karakterek hivatalos poszterei.

Július 28-án 3 résszel érkezik a hazai HBO Max platformra is a Pretty Little Liars – Hazug csajok társaságának újragondolt reboot verziója, mégpedig Pretty Little Liars: Original Sin, vagyis magyarul Hazug csajok társasága: Eredendő bűn címmel.

Írtunk már a premierről és az első betekintőről is, megmutattuk az első képeket az Entertainment Weekly jóvoltából, Lucy Hale azt is elárulta, hogy egyikük sem tér vissza az új verzióban egyelőre és még jónéhány cikket hoztunk le az elmúlt hetekben/hónapokban a sorozatról, ugyanis a hírek szerint sokkal sötétebb és elvontabb lesz, mint az anyasorozat. Sőt, arra is fényderült, hogy valamilyen formában, de egy horror alműfajt hoz majd, ugyanis egy slasherre számíthatunk.

A történet szerint Millwood városában járunk, ahol 20 évvel ezelőtt egy tragikus eseménysorozat majdnem szétszakította az egész települést. A jelenbe érve egy csapat tinilány egy rejtélyes, ismeretlen zaklatóval találja szembe magát, aki megesküdött, hogy megfizetteti őket a szüleik két évtizeddel azelőtt elkövetett bűneiért – és a sajátjaikért is.

Most pedig megérkeztek az első karakterposzterek, melyeken láthatjuk azt is, hogy kit milyen sötét titkok öveznek át, legalábbis következtetni lehet a képeken megjelenő motívumokról.

A 2 héttel ezelőtti betekintőt egyébként a megjelenése óta több, mint 2,2 millióan látták a YouTubeon, és körülbelül még ugyanennyien a különböző közösségi média felületeken.