Megérkeztek az első képek az új Pretty Little Liars sorozatból! 

Idén nyáron debütál a Pretty Little Liars: Original Sin.

Gossip Girl után újabb ikonikus sorozat újragondolt verziója érkezik hamarosan a már hazánkban is elérhető HBO Max-re, ez pedig nem más lesz, mint a Pretty Little Liars: Original Sin. A sikert szinte már most borítékolhatjuk, hiszen a készítője ugyanaz, mint a Riverdale-nek, vagy éppen a Sabrina hátborzongató kalandjainak, és nem is az eredeti széria történetét folytatják, helyette egy új városban új hazudozók fognak új titkokat feltárni. Emellett a műfaj is kicsit más lesz, hiszen az új változat sokkal inkább a horror irányába megy el, mint az elődje. 

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően most megkaptuk az első pár képkockát a sorozatból, így még a premier előtt megismerhetjük a főszereplőket: Imogen-t (Bailee Madison), Minnie-t (Malia Pyles), Noa-t (Maia Reficco), Tabby-t (Chandler Kinney), és Faran-t (Zaria), akik a gimijük ügyeletes undok csajával, Karennel (Mallory Bechtel) állnak szemben.

Az többi képért lapozzatok az Instagram posztban:

Nagyon tudatos döntés volt, hogy nem a régi karakterek történeteit folytatjuk. Őszintén, az eredeti sorozat annyira ikonikus, hogy úgysem sikerült volna megalkotni egy új Ariát, vagy éppen Spencert

– mondta a készítő, Roberto Aguirre-Sacasa.

A történet szerint Millwood városában járunk, ahol 20 évvel ezelőtt egy tragikus eseménysorozat majdnem szétszakította az egész települést. A jelenbe érve egy csapat tinilány egy rejtélyes, ismeretlen zaklatóval találja szembe magát, aki megesküdött, hogy megfizetteti őket a szüleik két évtizeddel azelőtt elkövetett bűneiért – és a sajátjaikért is.

Bár a helyszín nem az eredeti sorozatban megismert Rosewood, az új városka csupán pár mérföldre fekszik tőle, ugyanis egy univerzumban játszódik a kettő. Ez természetesen arra is lehetőséget ad, hogy akár egy-egy régi karakter is feltűnjön az új szériában, amire Roberto utalt is az Entertainment Weekly-nek:

Szeretem, hogy ebben az univerzumban is létezik Rosewood. Többször is utalunk rá, tulajdonképpen tele van az évad utalásokkal.

Az egyik főhős, Bailee Madison pedig elárulta, hogy hatalmas megtiszteltetés számára, hogy szerepelhet a szériában, hiszen mindig is nagy rajongója volt.

Pretty Little Liars volt az első sorozat, amit rajongásig imádtam. Mikor először hallottam a rebootról, ugyanaz volt a reakcióm, mint az összes többi fannak: mit fognak kezdeni a történettel? Hamar rájöttem, hogy nem is igazi rebootról van szó, hanem az eredeti, jól működő széria újragondolt változatáról, de ez sokkal rejtélyesebb, inkább a horror műfajába sorolható.

Pretty Little Liars: Original Sin idén nyáron érkezik az HBO Max-re.