Ekkor érkezik a Paper Girls – Újságoslányok adaptációja

Itthon is a Prime Videora kerül fel.

Egyre jobban kezd belehúzni az Amazon saját, Prime Video-ra keresztelt streaming platformja, ugyanis egyre több és minőségibb tartalmat gyártanak saját platformjukra – gondoljunk csak A nyár, amikor megszépültem sorozatra, vagy a Harry Styles főszereplésével érkező, My Policemanre, mely ott fog debütálni hazánkban. Most pedig a Paper Girls – Újságoslányok c. képregény adaptációját hozzák a képernyőkre.

A sorozat, mint említettük egy képregény adaptáció, mely Brian K. Vaughan azonos kiadványát veszi alapul melyben láthatjuk az újságkihordó lányok, Erin, Mac, Tiffany és KJ-t, ahogy Halloween után 1988-ban épp saját útvonalukat teljesítik a kihordásban, amikor időutazók keresztezik útjaikat – ezzel pedig a teljes életüket (na meg persze az időt, amit eddig ismertek) felborul, ugyanis a jövőben találják magukat, ahonnan az a feladatuk, hogy hazajussanak az ő jelenükbe, miközben felnőttkori énjükkel is meg kell küzdeniük.

A sorozat július 29-étől lesz elérhető hazánkban is a Prime Videon és mint kiderült, a premier napján mind a 8 rész egyből nézhető lesz.