Mától elérhető A nyár, amikor megszépültem + jön a 2. évad

Megérkezett a sorozat.

Egyből duplázik A nyár, amikor megszépültem az Prime Videon, ugyanis napokkal az első évad premierje előtt már berendelték a másodikat is, mától pedig elérhető a teljes évad itthon is a platformon.

Alig egy hónapja jelentették be a sorozat érkezését, akkor például Taylor Swift is a nevét adta az alkotáshoz, ugyanis az előzetesben debütált This Love c. dalának saját verziója. A sorozat egyébként az azonos címmel megjelent A nyár, amikor megszépültem c. könyvet dolgozza fel. Érdekesség, hogy a könyv szerzője nem más, mint Jenny Han, akinek a neve A fiúknak, akiket valaha szerettem könyvek és filmek miatt lehet ismerős, szóval annyi biztos, hogy egy profi kezében vannak a dolgok.

De kik alakítják a főszereplőket? Nos, a legtöbbjüket eddig nem igazán láthattuk képernyőn, ugyanis egész fiatal színészekről van szó: Lola TungChristopher Briney és Gavin Casalegno karakterei körül forog majd a világ. A hivatalos leírása a sorozatnak az Prime Videon a következő: Belly és családja minden nyáron a Fisher család cousinsi tengerparti házába indul. Minden nyár ugyanolyan… Belly tizenhat éves koráig. Ez a nyár próbára teszi a kapcsolatokat, fájdalmas igazságok derülnek ki, és Belly örökre megváltozik. Ez az első szerelem, az első szívfájdalom és a felnőtté válás nyara – a nyár, amikor Belly megszépül.

Az előzetest egyébként május 31-én mutatták be, alig fél hónap alatt pedig több, mint 5 és fél millióan voltak rá kíváncsiak, így nem volt kérdés, hogy berendelik-e a második évadot is.

Érdekesség, hogy a sorozatban olyan dalok csendülnek fel, mint Olivia Rodrigo brutal és 1 step forward, 3 steps back c. dalai, vagy Taylor Swift Cruel Summer, False God vagy The Way I Loved You (Taylor’s Version).